9,5
persoonlijk advies

Maak een afspraak

Wij maken graag kennis met u tijdens een eerste adviesgesprek, geheel vrijblijvend. Tijdens deze kennismaking 

  • Brengen we uw wensen concreet in kaart 
  • Maakt u kennis met onze adviseur
  • Vindt u inspiratie in onze showroom
  • Lichten wij onze werkwijze toe
“Lang getwijfeld of we een zwembad in onze tuin wilden. Welson heeft ons perfect geadviseerd en we maken er veel gebruik van. Hadden we veel eerder moeten doen!”
Vul het afspraak formulier in

Vul de velden in het formulier in om een afspraak te maken met een adviseur van Welson.

Stap 1 2 3
Uw gegevens
Volgende
Stap 1 2 3
Uw adres
Vorige
Volgende
Stap 1 2 3
Akkoord

Vorige
Welson

Onze werkwijze

Hoe wij werken? Daar zijn we graag transparant over. Daarom hebben we 7 heldere stappen opgesteld die u meenemen in het proces van advies tot onderhoud bij Welson.

Werkwijze orientatie -desk
1. Oriëntatie
Ter oriëntatie nemen we telefonisch kort uw plannen door. Vervolgens plannen we graag een adviesgesprek in om uw wensen concreet in kaart te brengen.
Afspraak starline - desk
2. Adviesgesprek
Uw adviesgesprek met een adviseur van Welson vindt plaats in onze showroom of bij u thuis. Er wordt u alles uitgelegd over de mogelijkheden bij uw wensen.
Werkwijze offerte 1 - desk
3. Offerte & ontwerp
Zodra uw wensen helder zijn, stelt uw adviseur een offerte op en worden de plannen op papier uitgewerkt. Indien van toepassing maken wij een ontwerp op maat.
Showroom spas saunas -desk
4. Locatie & inmeten
We komen bij u langs op locatie om de plek voor het zwembad te bekijken of om de ruimte voor uw sauna of stoombad in te meten. Een goede voorbereiding.
Werkwijze locatie en inmeten - desk
5. Werkvoorbereiding
We bereiden het project zorgvuldig voor en stemmen de planning af met alle betrokken partijen. Een projectleider zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt.
Werkwijze werkvoorbereiding - desk
6. Plaatsing & installatie
Onze vakmensen installeren uw zwembad, sauna, stoombad of spa bij u op locatie. En werken alles nauwkeurig af. Daarna kan het genieten echt beginnen.
Service en onderhoud 1e -desk
7. Service & onderhoud
Over servicebeurten en het onderhoud van uw zwembad, sauna of spa hoeft u zich geen zorgen te maken. Een team van servicemonteurs staat voor u klaar.
1 van 7