9,5
Contact - Desktop
Showroom

Bezoek onze showroom

We ontvangen u graag op afspraak in onze showroom te Uddel (vlakbij Apeldoorn). Tijdens een bezoek aan onze showroom zal u een gesprek hebben met onze adviseur waarin u uw plannen kunt bespreken. Ook kunt u er inspiratie opdoen voor uw zwembad, sauna of spa. 

Openingstijden
Maandag - vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag - zondag
Gesloten
Bezoek
Uitsluitend op afspraak
Afspraak maken
FAQ

Heeft u een vraag?

Wij krijgen vaker vragen. Logisch, want een zwembad, spa of sauna schaft u niet dagelijks aan. Wellicht staat het antwoord op uw vraag al tussen de veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de aanleg van een zwembad?
De aanleg van het zwembad bij u op locatie duurt meestal 1 tot 2 weken. De voorbereiding ervan neemt langer in beslag. Meestal is dit minimaal 2 maanden. Heeft u plannen om een zwembad aan te leggen? Dan is het verstandig om minimaal 2 tot 6 maanden van tevoren een afspraak te maken.
Levert Welson ook cabines of kant-en-klare sauna's?
Bij Welson kunt u uitsluitend terecht voor een maatwerk sauna of stoombad. Wij leveren geen cabines of kant-en-klare sauna's of stoombaden. Wij maken een ontwerp op maat en bouwen hem op in de ruimte die u wenst. Dit betekent altijd een naadloze aansluiting op uw interieur.
Wat zijn de kosten van een spa van Welson?

De kosten van een spa zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Welson biedt uitsluitend spa's van hoge kwaliteit aan, zoals het merk Dimension One. De spa-modellen die Welson aanbiedt starten vanaf €9.950, inclusief plaatsing.

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor uw plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Neem contact met ons op

Onze service begint bij het eerste contact met u. Staat een antwoord op uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Behoefte aan extra informatie? Advies nodig? Het Welson serviceteam helpt u graag. Laat hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

“Neem gerust contact op, ik beantwoord uw vragen graag.”
Uw bericht