&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
contact

Ons team staat voor u klaar

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Daarom staat ons serviceteam klaar met een antwoord op al uw vragen. Bij persoonlijk contact volgen wij uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Lees meer over onze coronamaatregelen en de actuele levertijden. Bezoek uitsluitend op afspraak.

Contact opnemen
036-5225532 info@welson.nl
Landbouwweg 73, 3899 BC Zeewolde
Welson_november_2020-10

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het plaatsen van een zwembad?

We streven ernaar om uw nieuwe zwembad binnen 14 dagen zwemklaar te hebben. Afhankelijk van de drukte en capaciteit kan dit iets langer zijn. 

Wat is de indicatieprijs inclusief plaatsing?

We begrijpen dat u heel graag wilt weten wat uw nieuwe wellness-oplossing gaat kosten. Omdat we werken met producten op maat, is het echter onmogelijk om hier iets zinnigs over te zeggen. Neem contact met ons op en we leggen u alle mogelijkheden uit. 

Op welke termijn kan ik een adviesgesprek plannen?

De ervaring leert dat we in de meeste gevallen al binnen 3 werkdagen met u een afspraak kunnen plannen tijdens onze reguliere openingstijden. 

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan onderhoud?

Heel weinig! Als u hebt gekozen voor onze unieke optie van automatische waterbehandeling, loopt u in slechts 10 minuten per week het systeem na. Eigenlijk hoeft u alleen te kijken of alles in orde is, want het systeem regelt alles volautomatisch. U hoeft alleen te genieten. 

Wat komt er allemaal kijken bij de aankoop en plaatsing van een zwembad?

Allereerst willen we een zorg bij u wegnemen. Alles wat er moet gebeuren en geregeld moet worden op weg naar uw nieuwe zwembad, doen wij voor u. Wij leveren het zwembad 'turnkey' bij u op, u hoeft dus alleen maar te zwemmen.

Na een aantal gesprekken en de ontwerpfase, beginnen we met de bouw. Of u bijvoorbeeld een vergunning nodig heeft, hebben we dan ook al uitgezocht en geregeld. 

We bereiden het grondwerk voor en graven de put uit waarin het zwembad komt. De grond voeren we af en we bronneren de ontstane put (afvoeren van het grondwater). 

Nu kan de betonvloer erin, die natuurlijk mooi waterpas wordt gemaakt. Als het beton een paar dagen heeft uitgehard, tillen we met een kraan het bassin op het beton. Tussen de wanden en het bassin laten we ruimte voor de leidingen, techniek en slangen. Deze ruimte vullen we daarna met stabiliseringszand. 

De technische ruimte brengen we onder op een plaats naar keuze. Dit kan een nieuwe of bestaande schuur of kelder zijn. 

Hierna vullen we het bad, ruimen we alles op en kan het genieten voor u beginnen. 

Welson_showroom_binnen_1400x1400

Volg ons op:

Showroom

In onze showroom in Zeewolde vindt u een breed scala aan wellness-producten. Als u van tevoren een afspraak maakt, zorgen we dat een van onze adviseurs alle tijd voor u heeft. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Plan uw route
https://f.hubspotusercontent10.net/hubfs/7575960/Welson-Contact_Showroom-5_1400x1400.jpg

Contact-
formulier

Vul het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.