&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Inbouw zwembad in de tuin van villa gerealiseerd door Welson
Zwembaden

De weelde en privacy van een inbouw zwembad

Is er iets mooiers dan de rijkdom van een eigen inbouw zwembad? Of u nu een binnen- of buitenzwembad wil laten plaatsen, Welson brengt voor u binnen handbereik wat u voorheen elders moest zoeken.

Meer informatie

Welk inbouw zwembad laten plaatsen?

Het is onze drive om u precies te bieden wat u zoekt in een inbouw zwembad. En dat kunnen best uiteenlopende behoeftes zijn. Mogen we u versteld laten staan over de mogelijkheden van een zwembad in uw tuin of huis?

AFSPRAAK MAKEN Afspraak maken

4 redenen voor een inbouw zwembad van Welson

Waarom u een inbouw zwembad van Welson wilt laten aanleggen? Een volle dag zouden we erover kunnen praten. Voor uw en ons gemak hebben we de vijf belangrijkste redenen onder elkaar gezet.

Maatwerk bouw bij zwembad

Alleen maatwerk

Welson ontzorgt u bij het aanleggen van uw zwembad

Complete ontzorging bij u thuis

Installatie van automatische waterbehandeling van zwembad

Geautomatiseerd genieten

Keuze uit diverse zwembadafdekkingen

Accessoires die het afmaken

Waarom u een zwembad van Welson nodig heeft

Vakwerk bij het maken van een inbouw zwembad op maat

Zwembad op maat

Heeft u uw zinnen gezet op een strak inbouw zwembad van polyester of polypropyleen? Wordt het een tijdloze infinity pool? Of mogen we onze kunsten vertonen met tegels en cement voor een bouwkundig zwembad, of een ander binnen- of buitenzwembad bij u thuis? Hoe dan ook, we creëren graag dat ene zwembad waarvan u gelukkig wordt. 

Onderhoud aan zwembad laten doen

Complete ontzorging

Van de eerste spade in de grond tot de laatste druppel in het bad. Wij regelen zo veel of zo weinig als u prettig vindt. Denk hierbij aan de vergunningaanvraag, het grondwerk, graafwerkzaamheden, eventueel heien, het storten van de betonvloer, het metselen of inhijsen van het bad en het aanleggen van leidingwerk. Met Welson als zwembadbouwer hoeft u eigenlijk alleen maar te zwemmen. 

Geautomatiseerd genieten 

Zoals alles in en om uw huis, vraagt uw inbouw zwembad ook om onderhoud en een periodieke schoonmaakbeurt. Dat kunnen we niet veranderen. We kunnen het wel een stuk makkelijker en aangenamer maken. Onze unieke volautomatische techniek zorgt ervoor dat u niet hoeft te poetsen of schrobben. De automatische waterbehandeling doet alles voor u. En mocht er een keer iets aan de hand zijn, dan krijgt u meteen een seintje – en wij ook. Zo springen we vlot in op de situatie en hoeft u geen duik te missen.

Instellen van automatische waterbehandeling voor inbouw zwembad
Automatische waterbehandeling voor eenvoudig onderhoud zwembad
Luxe poolhouse met inbouw zwembad in tuin
poolhouses

Maak uw buitenzwembad af met een poolhouse

Hoe mooi is het als u in stijl kunt genieten van uw zwembad en uw tuin nog meer verdieping geeft?

Meer over poolhouses
Automatische zwembadafdekking

Zwembad accessoires die het afmaken

Eigenlijk dekt het woord ‘accessoires’ de lading niet in dit geval. Want we doelen onder meer op de trap, het loungeplateau, de technische ruimte en het roldeck voor de afdekking. Simpel gezegd maken we dit ook allemaal op maat. Dus de apparatuur plaatsen we in uw schuur als u dat wilt – en die schuur zelf bouwen we ook met liefde. Wat dacht u van een zwembadoverkapping waarmee u in weer en wind lekker door zwemt? En die roldecks waar we het over hadden? Dat is een mooi systeem van lamellen dat onzichtbaar opgeborgen zit in de wand en beschermend over uw buitenzwembad ligt wanneer u het niet gebruikt. 

Profesionals die staan te popelen

De mensen die bij Welson werken, zijn geen doorsnee klussers of bouwers. Het zijn liefhebbers, net als u. Een zwembad leggen we niet alleen aan, maar we blijven het ook onderhouden via onze eigen serviceafdeling. Daarom kunt u de expert die uw inbouw zwembad gebouwd heeft zomaar terug zien als er onderhoud gepleegd moet worden. Wel zo handig, overzichtelijk en vertrouwd.

Onderhoudsmonteur van Welson
Professionele zwembadbouwer van Welson
Klant aan het woord

"Lang hebben we getwijfeld of we wel echt een inbouw zwembad in onze tuin wilden. Welson heeft ons perfect geadviseerd en nu zitten we op elk vrij uur in ons zwembad. Dit hadden we veel eerder moeten doen!" 

Familie Ten Boom
,,
Vrouw loopt over rand van buitenzwembad

Maak uw wellness-ervaring compleet

Welson_brochure-preview_2560x868-v2
kies voor uw eigen wellness

Inspiratiemagazine ontvangen?

Ontdek wat een Welson voor uw woongenot kan betekenen. Het inspiratiemagazine staat vol ideeën en opties voor uw eigen wellness.

Gratis aanvragen Inspiratiemagazine aanvragen