&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Welson-Poolhouse_Hero_2560x819
Zwembad Poolhouse

Maak het plaatje compleet met een poolhouse

Eindelijk. U heeft een geweldig zwembad in uw tuin. Maar waar geniet u tussen de bedrijven door van uw drankje? Waar staan de loungestoelen waarin u kunt uitrusten van al het zwemgeweld? En, praktisch gezien, waar krijgt de technische ruimte die bij het zwembad hoort onderdak? Onze partner Bronkhorst Buitenleven heeft het elegante antwoord. 

AFSPRAAK MAKEN Afspraak maken

Waarom u kiest voor een poolhouse van Bronkhorst Buitenleven

 • +
  Een poolhouse op maat
 • +
  Enkel hoogwaardige houtsoorten als eiken en douglas
 • +
  Krachtige geïsoleerde daken
 • +
  Geen hout in de grond – solide betonnen fundament
 • +
  Traditionele pen-gatverbindingen voor klassieke touch
 • +
  Modern of klassiek design

Poolhouse: een thuis buiten uw huis

Nu u toch bezig bent. Hoe mooi is het als u in stijl kunt genieten van uw zwembad en uw tuin nog meer verdieping geeft? Met een poolhouse van onze partner Bronkhorst Buitenleven maakt u uw buitenruimte af en ontsluit uw tuin op een bijzondere manier.

 

– Wat is er heerlijker dan na een een poosje te hebben gedobberd beschut te ontspannen met een drankje bij de buitenkachel?

 

In een poolhouse van Bronkhorst Buitenleven komt u tot rust. U mag zelf weten hoe royaal u het maakt. Gaat u voor een beschutte plek om te relaxen, een buitenkeuken waarmee u uw gasten kunt verrassen of een functionele maar aantrekkelijke buitenplaats voor uw tuinmeubels, -gereedschap of zwembadinstallatie?  Wat u zoekt realiseren we in een schitterende poolhouse die bij u past. 

Maak uw wellness-ervaring compleet

Welson-Homepage_BottomCTA-v2_2560x868
afspraak maken

Persoonlijk advies?

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is in uw situatie? Maak een vrijblijvende adviesafspraak en we kijken samen naar uw wensen.

maak afspraak Afspraak maken