9,5
Hero afwerking en techniek -desk
home
/
Inbouwzwembad
/
afwerking & techniek

Afwerking & techniek

Maak uw zwembad of spa helemaal naar wens

De functies die u toevoegt aan uw spa, zwembad of sauna maken het verschil tussen een standaard uitvoering en een unieke creatie. Onze mogelijke accessoires zijn: een jetstream, een buitendouche, een lamellendek of een verschuifbaar terras. Ook op het gebied van techniek kunnen we uw wensen personaliseren. Denk aan waterbehandeling, de mate van automatisering en de volledige zwembadinstallatie.

Afwerking

De afwerking van uw zwembad

U kunt verschillende functies toevoegen aan uw zwembad. De voordelen? Het gebruiksgemak neemt aanzienlijk toe en zo ook de mogelijkheden voor gebruik. De opties die u selecteert, bouwen wij persoonlijk voor u in.

Techniek

De techniek achter uw zwembad of spa

U mag erop vertrouwen dat wij enkel kwalitatieve zwembadtechniek bij uw zwembad plaatsen. Zo wordt uw zwembadwater constant behandeld en blijft het water schoon. Wel zo prettig. Wenst u een externe waterbehandeling bij uw spa? Ook dat is mogelijk en zelfs uniek in Nederland. Hieronder leest u meer over de technieken per onderwerp.

Afwerking

Haal het mooiste uit uw zwembad of spa

Het aanzicht of gebruiksgemak kunt u nog meer verbeteren door de toevoeging van een prachtige buitendouche of een mobiel terras.

0 +
Jaar ervaring in het aanleggen en realiseren van zwembaden
0 +
Zwembaden hebben we inmiddels geplaatst in Nederland
0 +
Vakmensen werken er bij Welson: ieder met zijn eigen expertise
Brochure Welson open
Brochure

Ontdek ultieme ontspanning

Ontdek wat Welson voor uw ontspanning en genot kan betekenen. Onze brochure staat vol ideeën en verrassende opties.

Brochure aanvragen