9,5
persoon met lang donker haar die net onder een buitendouche is geweest met zwembad op achtergrond

JEE-O buitendouche

Absolute schoonheid: een JEE-O buitendouche

Een buitendouche is de perfecte toevoeging aan uw zwembad, buitensauna of spa. De buitendouches van JEE-O zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met uiterste precisie ontworpen. Uit deze buitendouche stroomt zowel warm als koud water. Ontwerp de buitendouche die feilloos bij uw smaak past en kies uit verschillende kleuren.

Afspraak maken
Het bovenstuk van een buitendouche die aan staat veel waterdruppels in een groene tuin
Vorstvrij lint

Buitendouche vorstvrij: alle dagen van het jaar buiten douchen

Dat wintersport gevoel van een frisse buitenlucht en toch de warmte voelen. Het kan met de buitendouche van JEE-O. Neem ook in de winter een duik in uw zwembad en warm op onder uw buitendouche. Dankzij een speciaal warmtelint kunt u ook bij temperaturen onder 0 buiten douchen. Het water in uw douche bevriest niet. Deze optie noemt JEE-O: 365 - all weather frost free.

Buitendouche die aanstaat in douche gedeelte bij zwembad
Modellen

De buitendouche modellen van JEE-O

Van stoer zwart tot modern chroom: een JEE-O buitendouche komt in verschillende modellen en is voor iedere tuin geschikt. Spring schoon uw zwembad, spa of sauna in en lounge met een fris gevoel in uw tuinstoel.

Profielfoto Henk Bronkhorst
Henk Bronkhorst
adviseur bij Welson
"Met een warmtelint voorkomt u bevriezing en kunt u ook bij lage temperaturen douchen."
Profielfoto Henk Bronkhorst
"Met een warmtelint voorkomt u bevriezing en kunt u ook bij lage temperaturen douchen."
- Henk Bronkhorst,
adviseur bij Welson
Reviews

De ervaring van klanten

Welson heeft al veel andere levensgenieters blij mogen maken met een zwembad, spa of sauna. Ontdek hoe zij Welson hebben ervaren.

Fam. Paree
31 maart 2023
5
Wij hebben de juiste keuze gemaakt om met deze partij in zee te gaan. Niet altijd kan alles direct perfect, maar als er problemen ontstaan is er altijd een oplossing.
Fam. Warmelts
10 januari 2023
4,8
Prima bedrijf mooie materialen. Afspraken worden goed nagekomen.
Fam. Ten Boom
11 januari 2022
5
Lang getwijfeld of we een zwembad in onze tuin wilden. Welson heeft ons perfect geadviseerd en we maken er veel gebruik van. Hadden we eerder moeten doen!
JEE-O buitendouche zwart naast een zwembad
Tuinplannen

Bent u zich aan het oriënteren voor een zwembad?

Welson is specialist in het aanleggen van inbouwzwembaden. Dus bent u bezig met een tuinrenovatie of heeft u grotere plannen dan alleen het plaatsen van een buitendouche? Wij helpen u graag. Zo kunnen wij een kleiner zwembad realiseren voor uw compacte tuin. Of wenst u juist een zwembad van 12 meter die uw riante tuin karakter geeft? Geen probleem. Welson geeft advies en plaatst zowel uw zwembad als uw buitendouche.

Afspraak maken
Brochure Welson open
Brochure

Meer lezen over buitendouches?

Ontdek wat Welson voor uw ontspanning en genot kan betekenen. In onze brochure leest u bijvoorbeeld meer over de buitendouche modellen van JEE-O. 

Brochure aanvragen