9,5
Meisje staat op verschuifbaar terras bij tafel met krant en ontbijt rondom zwembad

Verschuifbaar terras

Een verschuifbaar terras over uw spa of zwembad

Een verschuifbaar terras is een platform wat u automatisch kan openen en sluiten. Het wordt ook wel een mobiel terras genoemd. Het dekt uw spa of zwembad af wanneer u dat wenst en creëert extra ruimte op uw terras. Onze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij een verschuifbaar terras bent u verzekerd van multifunctionaliteit, veiligheid én esthetica.

Modern poolhouse met daarvoor een zwembad met verschuifbaar terras over zwembad
Terras over zwembad

Afdekking en terras in één

Een mobiel terras is verschuifbaar. Hierdoor creëert hij meer ruimte op uw terras en dient hij als zwembadafdekking. Dit zorgt voor veiligheid voor bijvoorbeeld uw kind of hond. Een verschuifbaar terras is dus multifunctioneel. Maar misschien nog wel belangrijker: uw mobiele terras is ook nog eens esthetisch aantrekkelijk.

Modern poolhouse met daarvoor een zwembad met verschuifbaar terras over zwembad
Extra ruimte

Verschuifbaar terras over uw spa

Een verschuifbaar terras kan eenvoudig over een rails worden verplaatst. Wanneer u uw spa niet gebruikt, is het handig om hem af te schermen met een verschuifbaar terras. Deze dient dan als spa cover. Daarnaast creëert een verschuifbaar terras meer ruimte in uw tuin. Een toevoeging die functioneel én esthetisch aantrekkelijk is. Een mobiel terras ziet er mooi en strak uit: creëer rust en orde in uw tuin.

Profielfoto Henk Bronkhorst
Henk Bronkhorst
adviseur bij Welson
"Een mobiel terras laten maken bij uw zwembad of spa? Een prachtige oplossing!"
Profielfoto Henk Bronkhorst
"Een mobiel terras laten maken bij uw zwembad of spa? Een prachtige oplossing!"
- Henk Bronkhorst,
adviseur bij Welson
Reviews

De ervaring van klanten

Welson heeft al veel andere levensgenieters blij mogen maken met een zwembad, spa of sauna. Ontdek hoe zij Welson hebben ervaren.

Fam. Paree
31 maart 2023
5
Wij hebben de juiste keuze gemaakt om met deze partij in zee te gaan. Niet altijd kan alles direct perfect, maar als er problemen ontstaan is er altijd een oplossing.
Fam. Warmelts
10 januari 2023
4,8
Prima bedrijf mooie materialen. Afspraken worden goed nagekomen.
Fam. Ten Boom
11 januari 2022
5
Lang getwijfeld of we een zwembad in onze tuin wilden. Welson heeft ons perfect geadviseerd en we maken er veel gebruik van. Hadden we eerder moeten doen!
verschuifbaar terras waar twee personen op liggen op een ligbed  met fruitschaal in beige kleuren
Multifunctioneel

De voordelen van een verschuifbaar terras

Naast dat uw mobiele terras meer veiligheid en esthetica biedt, brengt het ook andere voordelen met zich mee. Zo wordt uw water het hele jaar door afgeschermd van vuil en blijft het langer schoon. Doordat we werken met hoogwaardige materialen, is uw mobiele terras van duurzame kwaliteit. Een schuifbaar terras is multifunctioneel en kan eenvoudig bediend worden.

  • Eenvoudig in en uit te schuiven
  • Extra ruimte voor ontspanning
  • Altijd een schoon zwembad
Brochure Welson open
Brochure

Ontdek ultieme ontspanning

Ontdek wat Welson voor uw ontspanning en genot kan betekenen. Onze brochure staat vol ideeën en opties voor uw eigen wellness.

Brochure aanvragen