9,5
Starline zwembaden met meisje ervoor die langs het zwembad loopt
home
/
inbouwzwembad
/
Starline zwembad

Uw Starline zwembad door Welson gerealiseerd

Starline ontwikkelt en produceert in Nederland 'monoblock' zwembaden van topkwaliteit. Monoblock houdt in dat uw zwembad uit één geheel bestaat en daardoor naadloos en strak is. Starline maakt enkel gebruik van het duurzame en uiterst sterke materiaal vinylester. Welson is al jaren erkend Starline zwembad dealer.

Afspraak maken
monoblock

Zwembaden van Starline

Starline heeft negen modellen, ieder met unieke eigenschappen in afmeting en vorm. De prijs van een vinylester Starline inbouwzwembad ligt tussen de €40.000 en €110.000. Dat is inclusief zwembadtechniek en aanleg.

0 +
De ruim 17 vakmensen van Welson realiseren uw Starline zwembad
0 +
Inmiddels hebben wij 200+ zwembaden geplaatst in Nederland
0 %
Starline maakt hoge kwaliteit zwembaden en techniek, sinds 1973
Starline zwembaden

Knap staaltje zwembadtechniek: hoe werkt dat precies?

Hoewel een zwembadkuip het grootste onderdeel van een zwembad lijkt, is het toch écht de zwembadtechniek. Onder zwembadtechniek verstaan we voornamelijk de automatische waterbehandeling: zoals filters, verwarming en pompen. Welson legt u er graag het fijne van uit.

Meer over zwembadtechniek
reviews

De ervaring van klanten

Welson heeft al veel andere levensgenieters blij mogen maken met een Starline zwembad, spa of sauna. Ontdek hun ervaringen met Welson.

Fam. Paree
31 maart 2023
5
Wij hebben de juiste keuze gemaakt om met deze partij in zee te gaan. Niet altijd kan alles direct perfect, maar als er problemen ontstaan is er altijd een oplossing.
Fam. Warmelts
10 januari 2023
4,8
Prima bedrijf mooie materialen. Afspraken worden goed nagekomen.
Fam. Ten Boom
11 januari 2022
5
Lang getwijfeld of we een zwembad in onze tuin wilden. Welson heeft ons perfect geadviseerd en we maken er veel gebruik van. Hadden we eerder moeten doen!
Showroom afspraak voor Starline
afspraak maken

Plan uw adviesgesprek bij Welson

Onze adviseur heeft alle kennis over de verschillende Starline zwembaden en kan u precies uitleggen wat daar bij komt kijken. Wij adviseren u een passend Starline model en de beste techniek.

Afspraak maken