&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Welson-OverOnsHero_2560x1203
over ons

Passie voor het vak, trots op ons werk

Afspraak maken Afspraak maken
WAAROM WE DOEN WAT WE DOEN

Welson is vanaf het begin een bedrijf geweest dat het anders wilde doen. Welson voert de wellness-industrie aan en zet de standaard met een constante kwaliteit en een prominente plek voor innovaties.

Altijd alleen het beste

Wat ons maakt wie we zijn

Welson-OverOns-Serviceafdeling_1380x700

Eigen serviceafdeling

Elk zwembad of andere wellness-oplossing die we installeren, onderhouden we ook met liefde. Daarom kan de werknemer die het bad bij u gebouwd en geïnstalleerd heeft, zomaar dezelfde zijn die jaar na jaar komt kijken of alles nog in orde is. Hun kennis van onze producten in het algemeen en die van u in het bijzonder zorgt dat u alleen maar hoeft te genieten.

Toegewijde proffesionals

Werken bij Welson is niet iets wat iedereen kan. Natuurlijk moet de achtergrond kloppen en moet iemand weten waar hij of zij het over heeft. Maar bij Welson werken alleen experts die hun werk als een stukje kunst zien. Daarom is het niet vreemd sommige collega’s al vele jaren de kwaliteit en naam van Welson uitdragen – en dat hopelijk nog lang blijven doen.

Welson-OverOns-Professionals-1_920x700
Welson_showroom_buiten_1400x1400

Volg het laatste nieuws:

Welson-OverOns-Maatwerk_1380x700

Maatwerk wellness

Een gloednieuwe sauna, spa of zwembad is geen product dat u dagelijks aanschaft. Sterker nog, waarschijnlijk doet u er uw hele leven mee. Daarom moet het in één keer goed zijn. Welson belooft u precies de wellness-oplossing te bieden waarvan u droomt. Dat betekent dat we exclusief maatwerk leveren.

ctapool

We hebben niet alleen een oog, maar ook alle andere zintuigen voor detail.

,,

Volledige ontzorging

Van de eerste spade die de grond in gaat tot de laatste druppel water – Welson neemt u al het werk dat komt kijken bij de realisatie van uw welness-oplossing uit handen. U hoeft alleen maar te vertellen wat uw wensen zijn en achterover te leunen. 

Welson-OverOns-VOLLEDIGE-ONTZORGING-1_920x700
Welson-OverOns-VOLLEDIGE-ONTZORGING-2_920x700
Welson-OverOns-Onderhoud_1380x700

Onderhoud tot in de puntjes

Natuurlijk houden we graag in de gaten of alles naar behoren blijft functioneren in uw spa, sauna of zwembad. Daarom komen we minimaal eenmaal per jaar bij u kijken of er onderhoud gepleegd moet worden. Met een onderhoudscontract weet u zeker dat u altijd kunt blijven genieten van uw wellness thuis.

Een trots team

Portret Henk Bronkhorst Welson
Henk
Verkoopadviseur
Portret Claudia Herik Welson
Claudia
Customer Service
Portret Jeroen IJzer
Jeroen
Werkvoorbereiding + Service
 • Portret Marcel Veeneman Welson
  Marcel
  Algemeen Directeur
  Portret Lisa Sieraad Welson
  Lisa
  Werkvoorbereiding + Service
  Portret Geert Venhuizen
  Geert
  Controller
 • Portret Eline de Valk Welson
  Eline
  Marketing + Customer Service
  Portret Sanne Jansen Welson
  Sanne
  Marketing Manager

  Werken bij Welson

  De kwaliteit van Welson herken je meteen aan écht  vakmanschap en perfecte afwerking. Kun jij dat ook leveren? Bekijk dan onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie. Een keer langskomen mag natuurlijk ook. 

  BEKIJK VACATURES