&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Vacatures
036-5225532
Welson-SubCategorypage-Infraroodcabine_Hero-v2_2560x819
sauna's Infraroodcabine

Gerichte verlichting

Reuma, artrose, een huidaandoening of gewoon spierpijn. U kunt op zoek gaan naar allerlei ingewikkelde oplossingen. Maar u kunt met een infraroodcabine ook het nuttige met het aangename verenigen. 

mail ons met al uw vragen Mail ons

Wat een infraroodcabine u biedt

 • +
  Veilige behandeling op maat van blessures
 • +
  Korte golf voor behandeling specifieke lichaamsdelen
 • +
  Lange golf voor omgevingswarmte
 • +
  Plaatsing van de infraroodlampen zoals u het voor ogen heeft
 • +
  Ook mogelijk in Finse sauna
 • +
  In huis of in een ruimte in de tuin

Herstellen en vernieuwen 

Uw spieren en gewrichten staan constant bloot aan uitdagingen. Elke dag opnieuw. Infraroodlicht ontspant het lichaamsdeel dat overbelast is en neemt zo letterlijk en figuurlijk de stress weg. Onze infraroodcabines met korte golf dringen direct diep door in de huid en halen de spanning weg. De temperatuur stijgt en uw lichaam ontspant zich. In een infraroodcabine met lange golf geniet u van de totale ontspanning van een ruimte die uw lichaam in zijn geheel verwarmt. Precies wat u nodig heeft. 

 

– Waarom zou u met die vervelende pijn rond blijven lopen? Een infraroodsauna geeft u op elk moment verlichting – en dat nog in stijl ook. 

 

Infrarood is overigens geen schadelijke straling die iets negatiefs met zich meebrengt. Integendeel, infraroodlicht komt vrijelijk voor in de buitenlucht en u heeft uw dagelijkse portie infrarood gewoon nodig. Weer een zorg minder.

Maak uw wellness-ervaring compleet

Welson-Homepage_BottomCTA-v3_2560x868
afspraak maken

Persoonlijk advies?

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is in uw situatie? Maak een vrijblijvende adviesafspraak en we kijken samen naar uw wensen.

vrijblijvend advies Afspraak maken