&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Vrouw baadt in jacuzzi spa van Dimension One
spa's Energiezuinige jacuzzi

Energiezuinige jacuzzi

U bent toe aan ontspanning en wilt even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek? Besteed meer tijd aan uw gezondheid en geniet van uw spa (ook vaak jacuzzi genoemd) bij u thuis. Het liefst wilt u natuurlijk dat uw privé-spa niet te veel energie kost. Een energiezuinige jacuzzi, het bestaat. De Dimension One spa is namelijk de zuinigste jacuzzi ter wereld.

Inspiratiemagazine Inspiratiemagazine aanvragen

Meest energiezuinige jacuzzi

  • 85% minder energieverbruik t.o.v.budget en standaard jacuzzi baden
  • Het meest energiezuinige verwarmingssysteem beschikbaar
  • Minimaal warmteverlies door hoogwaardige isolatie
  • Minimaal energieverbruik door gepatenteerd 10-staps waterzuiveringssysteem
Lees meer over de Dimension One spa
Meest energiezuinige jacuzzi spa van Dimension One

ZUINIGE VERWARMING JACUZZI

De verwarming heeft een grote impact op het stroomverbruik van de jacuzzi. De verwarming van Dimension One spa's verwarmen de jacuzzi heel erg efficient en hebben verschillende wattage instellingen zodat ze precies de energie verbruiken die je daadwerkelijk nodig hebt. De meest energiezuinige jacuzzi's zijn voorzien van een verwarmingselement waarbij het water in een dunne stroom razendsnel over het verwarmingselement stroomt. Dit beperkt het stroomverbruik ten opzichte van jacuzzi spa's die een grotere en langzamere stroom water over het verwarmingselement laten lopen.

Zuinige pomp in jacuzzi spa

ENERGIEZUINIGE JACUZZI POMP

Ook de pomp en het filter van de spa gebruiken stroom. De meest energiezuinige optie op dit vlak is en 24 uurs circulatiepomp. Een dergelijke pomp verbruikt slechts een fractie energie ten opzichte van een reguliere jacuzzi pomp. Het aantal personen dat de jacuzzi gebruikt bepaalt hoe vaak je moet filteren. Hoe meer personen de jacuzzi gebruiken, hoe meer energie de spa verbruikt.

Goed geïsoleerde jacuzzi om stroomverbruik te beperken

STROOMVERBRUIK BEPERKEN MET GOEDE ISOLATIE

Een goede isolatie bespaart enorm veel energie en maakt de jacuzzi een stuk energiezuiniger. Je bespaart de meeste energie wanneer de volledige holte onder de jacuzzi gevuld is met schuimisolatie. Veel fabrikanten vullen slechts een gedeelte van deze holte, of gebruiken alleen isolatie in de zijpanelen van de jacuzzi.

Stroomverbruik beperken met jacuzzi isolatie

KIES VOOR EEN PERFECT GEÏSOLEERDE SPA

Een veel gebruikt argument om de holte niet volledig te isoleren is dat een lekkage moeilijker te repareren is. Dit klopt, maar het is een vreemde beredenering. Waarom zou je een jacuzzi bouwen die ontworpen is om eenvoudiger lekken te repareren? Wij gaan – net als Dimension One – liever voor jacuzzi's die perfect geïsoleerd zijn en bovendien ontworpen zijn om gewoon niet te lekken!

 

Maak uw wellness-ervaring compleet

Welson_brochure-preview_2560x868-v2
kies voor uw eigen wellness

Inspiratiemagazine ontvangen?

Ontdek wat een Welson voor uw woongenot kan betekenen. Het inspiratiemagazine staat vol ideeën en opties voor uw eigen wellness.

Gratis aanvragen Inspiratiemagazine aanvragen