&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Man geniet van jacuzzi in eigen huis
Spa's Jacuzzi

Het leven vieren in uw eigen jacuzzi spa

Helemaal weg van alles maar toch thuis blijven. Een spa, vaak ook jacuzzi genoemd naar een van de eerste ontwerpers, verdiept uw eigen omgeving met een intense en luxueuze warmwaterbeleving. 

Meer informatie

Jacuzzi buiten of binnen plaatsen?

Een jacuzzi van Welson installeren we precies op de plaats die u voor ogen heeft. Dat kan in de open buitenlucht in uw tuin zijn, maar ook onder een afkapping, in een buitenverblijf of binnen in uw badkamer. Moet er in uw tuin nog een nieuw onderkomen gebouwd worden voor de jacuzzi? Ook dat doen onze vaklui met liefde voor u. We nemen alle bouwwerkzaamheden en andere handelingen voor onze rekening die er nodig zijn voor het realiseren van uw nieuwe jacuzzi.

AFSPRAAK MAKEN Afspraak maken

Welke jacuzzi kopen?

Bij Welson treft u geen feitelijke 'jacuzzi' aan van dat merk. Dat is echter geen zwaktebod, integendeel. Bij ons vindt u luxueuze, weldadige spa's van Wellis en Dimension One, die staan voor de absolute top op het gebied van spa's, jacuzzi's en whirlpools. Combineer dat met ons vakmanschap en u heeft een droom van een spa die naadloos aansluit bij uw manier van ontspannen. 

De voordelen van een Welson jacuzzi

Een spa van Welson is er niet zomaar een. Het is een wellness-oplossing die met kop en schouders boven de rest uitsteekt. We leggen graag uit hoe dat zit.

Welson-USPs-Jacuzzi_alleen-top-merken-450x450

Alleen topmerken

Welson-USPs-Jacuzzi_unieke-reiniging-450x450

Unieke reiniging

Welson-foto6v2-440x440

In elk formaat

Welson-USPs-Jacuzzi_op-maat-450x450

Duurzaam & energiezuinig

Jacuzzi in achtertuin van landhuis
ALLEEN TOPMERKEN JACUZZI'S

Bij Welson vindt u geen half werk, aanbiedingen of koopjes. Vanuit onze ervaringen weten we precies wie de leveranciers zijn die échte kunstwerken op het gebied van wellness maken. Alleen hun jacuzzi's realiseren we voor u. Na één weldadig moment in een spa van Wellis of Dimension One weet u precies wat we bedoelen. 

UNIEKE REINIGING

Schoonmaken is niemands hobby. Ook die van u niet. Toch wilt u elke keer opnieuw in een jacuzzi gevuld met kraakhelder water stappen. Met ons unieke, zelf gecreëerde systeem voor automatische waterbehandeling maken we dat voor u mogelijk, zonder dat u zelf aan het poetsen hoeft te slaan. 

 

Reiniging van spa eenvoudig met automatische waterbehandeling
Strakke tuin met inbouw jacuzzi en zwembad
Terras met luxe spa en uitzicht op het water
IN ELK FORMAAT

Hoe ziet u het voor zich? Romantisch met z'n tweetjes genieten van een drankje onder de sterrenhemel? Of nodigt u al uw vrienden uit om samen te ontspannen in optimale luxe? Een jacuzzi van Welson komt in elk formaat en met de mogelijkheden die passen bij uw wensen. 

DUURZAAM & ENERGIEZUINIG

Spa's staan er niet om bekend grote vrienden van het milieu te zijn. Toch is de belasting op de omgeving en het stroomverbruik van de ene jacuzzi een stuk bescheidener dan dat van de andere. U raadt al welke modellen wij aanbieden. Met een energiezuinige jacuzzi geniet u zorgeloos en zonder wroeging van de ontspanning die u verdient.

Vakwerk bij installatie spa
Duurzame bouw van jacuzzi spa
KLANT AAN HET WOORD

"Er is een prachtige spa neergezet in onze tuin. Welson is een prettig bedrijf met vriendelijke en harde werkers. Het project werd strak geleid, met een goede afstemming van onze wensen. De contacten waren direct en soepel

Familie Smit
,,
Sfeerfoto van zwembad en spa

Maak uw wellness compleet

Het team van Welson
Stel al uw vragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over onze wellness-oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel welson Bel direct