9,5
Werken bij

Open sollicitatie

Zie jij geen openstaande vacature waarvan jij denkt dat die bij jou past, maar wil jij wél werken in een hecht en informeel team? Stuur dan een open sollicitatie en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken.

  • Groei met ons mee
  • Kantoor en werkplaats te Zeewolde
  • Hoogwaardige en unieke wellnessprojecten
“Altijd welkom voor een kop koffie. Spreken wij elkaar binnenkort?”
Solliciteer direct!

Laat je gegevens hier achter om te solliciteren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Stap 1 2
Uw gegevens
Volgende
Stap 1 2

Vorige
Welson

Wat ons maakt wie we zijn

Bij ons ga je werken aan de mooiste en uitdagende klussen voor dé zwembad, spa en sauna-specialist van Nederland. Maar wat maakt ons nou specialist in wat we doen?

Service en onderhoud 1e -desk
Eigen serviceafdeling
Elk zwembad of spa die we installeren, onderhouden we ook met liefde. Daarom bekijken we jaar na jaar of alles nog in orde is bij de baden en spa's van onze klanten.
Werkwijze werkvoorbereiding - desk
Toegewijde professionals
Bij Welson werken experts die hun werk als een stukje kunst zien. De achtergrond moet kloppen en iemand moet weten waar hij of zij het over heeft.
Werkwijze locatie en inmeten - desk
Maatwerk wellness
Een klant schaft niet dagelijks een gloednieuwe sauna, spa of zwembad aan. Daarom moet het in één keer goed zijn. Dat betekent dat we exclusief maatwerk leveren.
Werkwijze showroom -desk
Volledige ontzorging
Van de eerste spade die de grond in gaat tot de laatste druppel water – Welson neemt u al het werk dat komt kijken bij de projectrealisatie uit handen.
Werkwijze opbouw locatie - desk
Onderhoud tot in de puntjes
We houden graag in de gaten of alles naar behoren blijft functioneren. Minimaal eenmaal per jaar kijken we daarom bij onze klanten op locatie of er onderhoud gepleegd moet worden.
1 van 5