9,5
Welson-Vacatures_Werkvoorbereider_2560x819
Werken bij saunabouwer - interieurbouwer/meubelmaker

Saunabouwer/interieurbouwer/ meubelmaker

Haal jij energie uit het maken van de mooiste, gedetailleerde én unieke producten uit hout? Is jouw doel een tevreden klant waarbij je de verwachtingen hebt overtroffen? Én heb je ook nog eens technisch inzicht? Dan zoeken wij jou!

Fulltime/Parttime

Zeewolde

Direct solliciteren
39

Wat goed dat je op onze vacature terecht bent gekomen. Wij zijn op zoek naar iemand met dezelfde ambities als wij. Match? Neem contact op!

Bouw maatwerk sauna's op topniveau bij Welson 

Zie jij een uitdaging in het bouwen van de meest exclusieve sauna's? Dat is werken met hout op topniveau, waarbij het om de kleinste details gaat. In onze eigen werkplaats ga je sauna's geheel op maat bouwen. Onze klanten vragen soms om de meest bijzondere vormgeving, maar voor jou is geen constructie te gek. Met jouw passie voor houtbouw ga je deze uitdaging graag aan! Je werkt niet alleen vanuit onze werkplaats. Na het opbouwen van de constructie ga je de sauna inbouwen bij de klant op locatie. Zo is geen dag hetzelfde. Denk jij geschikt te zijn voor deze rol? Lees dan de vacature door en solliciteer direct!

– Wij werken graag met collega's die zichzelf uit willen dagen

Dit ga je doen

 • Het produceren en monteren van maatwerk sauna’s op de mooiste locaties in Nederland

 • Continu overleg met onze werkvoorbereiding

 • Het lezen van de technische tekeningen

 

Wat breng jij mee?

 • Relevante ervaring als interieurbouwer, meubelmaker of saunabouwer

 • Een technische opleiding en enige ervaring met installatiewerkzaamheden is een pré

 • Een ambitieuze persoonlijkheid woonachtig in Midden-Nederland

 • Je bent een teamplayer

 • Een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn en klantgerichtheid en je weet hoe je de verwachtingen van klanten in het hogere segment beantwoordt en kunt overtreffen

 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en geen 9-5 mentaliteit

 

Zeist - header tab

 

Dit krijg je van ons

 • Direct bij ons in dienst en mogelijkheden tot een vast contract

 • Een vertrouwde, veilige en inspirerende werkomgeving met een team van betrokken professionals die iets voor elkaar over hebben

 • Een uitstekende beloning, aangevuld met aantrekkelijke secundaire voorwaarden, zoals een pensioenregeling en volledige reiskostenvergoeding

 • Uitgebreide mogelijkheden tot opleiding en training

 • Regelmatige teamuitjes en een vrijdagmiddagborrel

 

Worden wij jouw collega's?

Welson, gevestigd in Zeewolde, is gespecialiseerd in productie, montage en installatie van luxe zwembaden, spa’s en sauna’s op maat. Met ons team van 17+ enthousiaste vakmensen leveren we al meer dan 15 jaar hoogwaardige wellness-oplossingen voor onze particuliere klanten. We hebben de ambitie om door te groeien. Daarom zoeken we op korte termijn een gedreven saunabouwer.

Nuchterheid kenmerkt de mentaliteit binnen ons bedrijf. We werken hard, maar dat gaat vanzelf. Samen werken we met plezier aan één doel: topkwaliteit leveren voor onze klanten en hun verwachtingen overtreffen!

 

Solliciteer nu!

Ben jij enthousiast geworden van deze vacature?  We verwelkomen je graag in ons team! Solliciteer door onderstaand formulier in te vullen, dan spreken we je binnenkort.

Wil je meer weten over deze vacature? We beantwoorden je vragen graag. Mail deze naar werkenbij@welson.nl of bel 036 522 55 32 en vraag naar Gert Klaassen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Onze medewerkers geven hun job een

Solliciteer direct

Laat je gegevens hier achter om te solliciteren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.