&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Vacatures
036-5225532
Welson-Categorypage-Zwembad_Hero_2560x819
Zwembaden

De weelde en privacy van een inbouw zwembad

Is er iets mooiers dan de rijkdom van een eigen inbouw zwembad? Welson brengt voor u binnen handbereik op uw eigen terrein wat u voorheen elders moest zoeken.

Meer informatie

Welk inbouw zwembad kopen?

Het is onze drive om u precies te bieden wat u zoekt in een inbouw zwembad. En dat kunnen best uiteenlopende behoeftes zijn. Mogen we u versteld laten staan over de mogelijkheden van een zwembad in uw tuin of binnenruimte?

AFSPRAAK MAKEN Afspraak maken

4 redenen voor een inbouw zwembad van Welson

Waarom u een inbouw zwembad van Welson wilt hebben? Een volle dag zouden we erover kunnen praten. Voor uw en ons gemak hebben we de vijf belangrijkste redenen onder elkaar gezet.

Welson-USPs-Zwembad_Maatwerk-1

Alleen maatwerk

Welson-USPs-Zwembad_Complete-Ontzorging

Complete ontzorging

Welson-USPs-Zwembad_Geautomatiseerd

Geautomatiseerd genieten

Welson-USPs-Zwembad_Accessoires

Accessoires die het afmaken

Waarom u een inbouw zwembad van Welson nodig heeft

Welson-Categorypage-Zwembad-Maatwerk_1380x700-1
ALLEEN MAATWERK

Heeft u uw zinnen gezet op een strak inbouw zwembad van polyester of polypropyleen? Wordt het een tijdloze infinity pool? Of mogen we onze kunsten vertonen met tegels en cement voor een bouwkundig zwembad of een ander inbouw zwembad – binnen of buiten, bij u thuis of als faciliteit voor uw gasten? Hoe dan ook, we creëren graag dat ene zwembad waarvan u gelukkig wordt. 

Welson-Categorypage-Zwembad-Ontzorging_1380x700
COMPLETE ONTZORGING

Van de eerste spade in de grond tot de laatste druppel in het bad. Wij regelen zo veel of zo weinig als u prettig vindt. Denk hierbij aan de vergunningaanvraag, het grondwerk, graafwerkzaamheden, eventueel heien, het storten van de betonvloer, het metselen of inhijsen van het bad en het aanleggen van leidingwerk. Met Welson als zwembadbouwer hoeft u eigenlijk alleen maar te zwemmen. 

GEAUTOMATISEERD GENIETEN

Zoals alles in en om uw huis, vraagt uw inbouw zwembad ook om onderhoud en een periodieke schoonmaakbeurt. Dat kunnen we niet veranderen. We kunnen het wel een stuk makkelijker en aangenamer maken. Onze unieke volautomatische techniek zorgt ervoor dat u niet hoeft te poetsen of schrobben. De automatische waterbehandeling doet alles voor u. En mocht er een keer iets aan de hand zijn, dan krijgt u meteen een seintje – en wij ook. Zo springen we vlot in op de situatie en hoeft u geen duik te missen.

Welson-Categorypage-Zwembad-Geautomatiseerd-1_920x700
Welson-Categorypage-Zwembad-Geautomatiseerd-2_920x700
bgcta-1
poolhouses

Maak het af met een poolhouse

Hoe mooi is het als u in stijl kunt genieten van uw zwembad en uw tuin nog meer verdieping geeft?

Meer over poolhouses
Welson-Categorypage-Zwembad-Accessoires_1380x700
ACCESSOIRES DIE HET AFMAKEN

Eigenlijk dekt het woord ‘accessoires’ de lading niet in dit geval. Want we doelen onder meer op de trap, het loungeplateau, de technische ruimte en het roldeck voor de afdekking. Simpel gezegd maken we dit ook allemaal op maat. Dus de apparatuur plaatsen we in uw schuur als u dat wilt – en die schuur zelf bouwen we ook met liefde. Die roldecks waar we het over hadden? Dat is een mooi systeem van lamellen dat onzichtbaar opgeborgen zit in de wand en beschermend over uw inbouw zwembad ligt wanneer u het niet gebruikt. 

PROFESSIONALS DIE STAAN TE POPELEN

De mensen die bij Welson werken, zijn geen doorsnee klussers of bouwers. Het zijn liefhebbers, net als u. Een zwembad leggen we niet alleen aan, maar we blijven het ook onderhouden via onze eigen serviceafdeling. Daarom kunt u de expert die uw inbouw zwembad gebouwd heeft zomaar terug zien als er onderhoud gepleegd moet worden. Wel zo handig, overzichtelijk en vertrouwd.

Welson-Categorypage-Zwembad-Professionals-1_920x700
Welson-Categorypage-Zwembad-Professionals-2_920x700-1
KLANT AAN HET WOORD

"Lang hebben we getwijfeld of we wel echt een inbouw zwembad in onze tuin wilden. Welson heeft ons perfect geadviseerd en nu zitten we op elk vrij uur in ons zwembad. Dit hadden we veel eerder moeten doen!" 

Familie Ten Boom
,,
Welson-Homepage_Testimonial-1_920x1400-2

Maak uw wellness-ervaring compleet

Welson-Homepage_BottomCTA_2560x868
stel al uw vragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over onze wellness-oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bel Welson Bel direct