9,5

Wij helpen u graag

We hebben voor u de meest gestelde vragen op een rij gezet. Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Algemeen

Hoe kan ik een offerte ontvangen?

Wanneer u geïnteresseerd bent in een zwembad, sauna, stoombad of spa van Welson, stellen wij na het plaatsvinden van een adviesgesprek een offerte voor u op. Voorafgaand aan een gesprek kunt u ons op werkdagen altijd bellen voor een prijsindicatie.

Tijdens een adviesgesprek gaat een adviseur van Welson dieper in op uw wensen en adviseert hij u een passende oplossing. Aan de hand van deze informatie wordt er voor u een offerte op maat gemaakt.

Wat houdt een adviesgesprek bij Welson in?

Wanneer u een afspraak maakt om uw plannen te bespreken, heeft u een adviesgesprek met een verkoopadviseur van Welson. Samen bespreekt u uw plannen en op basis daarvan geeft de adviseur u persoonlijk advies over een passende oplossing. Na een adviesgesprek, welke in onze showroom of eventueel bij u thuis plaatsvindt, stelt de adviseur een offerte voor u op. Het startpunt van een mooi project.

Op welk termijn kan ik een afspraak plannen?
Neemt u contact met ons op, zodat wij u kunnen vertellen wat er in de agenda van onze adviseurs de eerste voor een afspraak is. Afhankelijk van de drukte, is dit meestal binnen 1 tot 3 weken mogelijk. Het plannen van een afspraak kan van maandag t/m vrijdag.
Kan ik voor service en onderhoud terecht bij Welson?

Wanneer u een zwembad, sauna, stoombad of spa door Welson heeft laten plaatsen, zijn wij de jaren erna uw vaste partner voor service & onderhoud. Welson heeft een serviceteam met ervaren monteurs, die ad-hoc storingen op kunnen lossen en uiteraard ook regelmatig onderhoud plegen.

Bent u geen klant van Welson? Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. Het is niet altijd mogelijk om door ons een servicebeurt uit te laten voeren, bijvoorbeeld als het om een bepaald type techniek gaat waarin wij niet gespecialiseerd zijn.

Zwembad

Wat zijn de kosten van een zwembad van Welson?
De kosten van een zwembad zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Doorgaans liggen de kosten van een inbouwzwembad, inclusief plaatsing en techniek, tussen de €40.000 en €120.000. Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor uw zwembadplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Hoe lang duurt de aanleg van een zwembad?
De aanleg van het zwembad bij u op locatie duurt meestal 1 tot 2 weken. De voorbereiding ervan neemt langer in beslag. Meestal is dit minimaal 2 maanden. Heeft u plannen om een zwembad aan te leggen? Dan is het verstandig om minimaal 2 tot 6 maanden van tevoren een afspraak te maken.
Wat voor type zwembaden kan Welson voor mij realiseren?
Er zijn verschillende type zwembaden die Welson voor u kan realiseren. Allen even kwalitatief. Waar de keuze op valt is vooral afhankelijk van uw wensen en situatie. Bekijk hier al onze zwembaden.
Hoeveel tijd ben ik kwijt aan onderhoud?
Heel weinig! Als u hebt gekozen voor onze unieke optie van automatische waterbehandeling, loopt u in slechts 5-10 minuten per week het systeem na. Eigenlijk hoeft u alleen te kijken of alles in orde is, want het systeem regelt alles volautomatisch. Voor storingen, onderhoud of het vervangen van onderdelen staat er een ervaren servicemonteur van Welson tot uw beschikking.

Sauna & stoombad

Levert Welson ook cabines of kant-en-klare sauna's?
Bij Welson kunt u uitsluitend terecht voor een maatwerk sauna of stoombad. Wij leveren geen cabines of kant-en-klare sauna's of stoombaden. Wij maken een ontwerp op maat en bouwen hem op in de ruimte die u wenst. Dit betekent altijd een naadloze aansluiting op uw interieur.
Wat zijn de kosten van een sauna of stoombad van Welson?

De kosten van een sauna/stoombad zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Alle sauna's en stoombaden worden bij Welson volledig op maat gemaakt. Doorgaans beginnen de kosten van een maatwerk sauna of stoombad, inclusief plaatsing en techniek, rond de de €8.000 tot €10.000.

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor uw plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Spa's

Wat is het verschil tussen een spa en een Jacuzzi?
De meeste mensen kennen een spa als een 'Jacuzzi'. Echter is 'Jacuzzi' en merknaam en is 'spa' de oorspronkelijke naam van dit product. Een spa is een verwarmd bad waarin verschillende waterstralen een ontspannend effect hebben op de gebruiker. Bekijk hier de spa's van Welson.
Wat zijn de kosten van een spa van Welson?

De kosten van een spa zijn volledig afhankelijk van uw wensen. Welson biedt uitsluitend spa's van hoge kwaliteit aan, zoals het merk Dimension One. De spa-modellen die Welson aanbiedt starten vanaf €9.950, inclusief plaatsing.

Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor uw plannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Laat ons uw vraag weten

Heeft u geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We helpen u graag.

“Ik neem graag de tijd voor u om uw vragen te beantwoorden en u goed op weg te helpen"
Uw bericht