9,5
Modern poolhouse van hout met glazen vouwwand en ruim zwembad openhaard en sauna
home
/
Poolhouse

Een Bronkhorst poolhouse

Verleng uw geluksmomenten met een poolhouse

Welson realiseert in samenwerking met Bronkhorst uw complete project.

Uw zwembad is een feit en ontspanning wacht op u in uw tuin. Voor een complete ervaring voegt u hier een poolhouse aan toe. Waarom? Omdat een maatwerk poolhouse mogelijkheden biedt.  Misschien wordt het wel uw favoriete ruimte: de plek waar u met familie nageniet van een bubbelmoment in uw spa. Kijk bij Bronkhorst Buitenleven voor stijlvolle oplossingen.

Bronkhorst website
Landelijk poolhouse met pannendak en donkergrijs zwembad ervoor in groene tuin met houten vlonder
bronkhorst

Een poolhouse: compleet en op maat

Uw poolhouse wordt volledig op maat gemaakt, aan de rand van uw tuin of naast het zwembad. In het buitenverblijf kunt u uw sauna, spa en de zwembadtechniek laten plaatsen. Alles onder één kap, wel zo praktisch en strak. Bronkhorst biedt verschillende typen buitenverblijven aan, waaronder de populaire poolhouses. Op maat gemaakt.

Modern poolhouse met sauna infrarood en finse sauna naast zwembad en buitendouche
Wellness

Poolhouse met sauna

Wenst u een sauna of stoombad buiten? Door een sauna toe te voegen aan uw poolhouse wordt het hele jaar door ontspannen mogelijk. Welson en Bronkhorst voeren uw wens uit. Omkijk heeft u er niet naar, want we nemen het hele traject voor u uit handen: van ontwerp en advies tot productie op maat en de bouw op locatie.

Poolhouse met verzonken spa van dimension one jacuzzi openhaard houten vlonder modern poolhouse erachter
ontspanning

Een verzonken spa bij uw poolhouse

Maak de avonden langer met fijne bubbelmomenten in uw spa. Ontspannen wordt u zo wel heel makkelijk gemaakt. Na een hevige zwemsessie komen uw spieren tot rust in het warme water van de spa. En dat allemaal gewoon in uw eigen poolhouse - van Bronkhorst.

0 +
Gedeelde projecten hebben we inmiddels opgeleverd
0 +
Jaar aan ervaring bij Bronkhorst én nog steeds de beste vakmensen
0 %
Duidelijke communicatie en nauwe samenwerking
Projecten

Designed with you in mind

Smaken en wensen zijn ongelofelijk persoonlijk. Wij vertalen uw wens in alle vrijheid naar een uniek project in uw huis of tuin. Laat u inspireren door projecten die Welson en Bronkhorst onlangs samen realiseerden.

Werkwijze

De Bronkhorst belofte

Kwaliteit staat voorop bij Bronkhorst. Daarom hanteren ze de hoogste kwaliteitsstandaard, of zoals ze het zelf noemen: de Bronkhorst Belofte. Deze belofte bestaat uit vier kraakheldere pijlers: tijdloos design, blijvende kwaliteit, multifunctionaliteit en persoonlijke service. Een buitenverblijf van Bronkhorst straalt rust uit en is riant, vrij en harmonieus in design.

Afspraak maken bij Welson
Poolhouse van Bronkhorst doorkijk vanuit het poolhouse richting het zwembad