&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Vacatures
036-5225532
Man en vrouw genieten van eigen spa in huis
Spa's

Weldadig genieten in uw eigen spa

Met een spa in huis hoeft u de deur niet uit voor de perfecte wellness-ervaring. In de privacy van uw eigen omgeving geniet u in alle rust van de totale ontspanning die een spa van Welson u biedt. Zo vaak als u wilt.

Meer informatie

Een spa die past bij uw wensen

Onze experts kijken graag samen met u welke spa het beste aansluit bij uw wensen. Alles om u thuis het ultieme gevoel van wellness te geven. 

AFSPRAAK MAKEN Afspraak maken

Waarom u voor een spa van Welson kiest

Het is eenvoudig. Bij Welson vindt u alleen spa's die behoren tot de absolute top van de markt. De spa's van Dimension One en Wellis bieden ultieme ontspanning in de vorm van heilzame massages, therapieprogramma's en natuurlijk heerlijke relaxmomenten. Zo kunt u er weer tegen. 

Automatische waterbehandeling in spa wellness

Unieke automatische waterbehandeling

Energiezuinige jacuzzi spa

Alleen energiezuinige modellen

Jacuzzi te gebruiken als binnen- en buitenspa

Zowel binnen- als buitenspa

Spa inbouw op maat

Inbouwen op maat

De beloftes van onze spa's aan u

Automatische waterbehandeling in jacuzzi spa

UNIEKE AUTOMATISCHE WATERBEHANDELING

Zo stralend als de jacuzzi er in het begin bij staat, wilt u er natuurlijk elke dag van genieten. Dat betekent in theorie dat u moet poetsen en schrobben. In praktijk hebben we er iets op gevonden. Door ons unieke systeem van automatische waterbehandeling krijgt uw spa vanzelf de benodigde reiniging. Mocht er onverhoopt iets moeten gebeuren dan krijgt u én wij een seintje. Zo hoeft u geen genietmoment te missen.

ALLEEN ENERGIE ZUINIGE SPA's

Natuurlijk verbruikt een spa de nodige energie. Om het milieu en uw portemonnee tegemoet te komen, installeren we bij Welson alleen energiezuinige spa’s die het beste voor hebben met de wereld om ons heen. Zo kunt u duurzaam genieten van uw eigen privé-wellness, zonder eventueel vervelend bijgevoel.

Villa met luxe jacuzzi spa op houten vlonder
Strakke tuin met inbouw spa en zwembad
Design poolhouse bij luxe zwembad
poolhouses

Maak uw spa compleet

Met een poolhouse tovert u uw achtertuin om in een weldadige oase van rust en ontspanning. Zo heeft u nog nooit genoten in uw eigen omgeving.

Meer over poolhouses
Welson buitenspa ook binnen te gebruiken

ZOWEL BINNEN ALS BUITENSPA

Buiten in uw tuin genieten van het warme water, op uw veranda of gewoon in de buitenlucht. Gaat u bubbelen in de sneeuw? Of wordt het een romantische zomeravond bij maanlicht? Onze jacuzzi's zijn zowel als binnen- of buitenspa te gebruiken. We bouwen zelf met liefde een overkapping in uw tuin speciaal voor de spa. Wat u wilt!

INBOUW SPA OP MAAT

Een spa van Welson zorgt niet alleen voor de luxueuze ontspanning die u zoekt, maar is ook gewoon mooi om te zien. Daarom begrijpen we dat u uw privé wellness graag in volle glorie wilt laten zien. Toch bouwen we de spa ook met liefde voor u in, bijvoorbeeld verzonken in de vloer van uw badkamer.

Vakmanschap bij inbouw van jacuzzi spa
Houtbewerking voor luxe spa's
KLANT AAN HET WOORD

"Er is een prachtige spa neergezet in onze tuin. Welson is een prettig bedrijf met vriendelijke en harde werkers. Het project werd strak geleid, met een goede afstemming van onze wensen. De contacten waren direct en soepel

Familie Smit
,,
Vrouw pootjebadend in spa

Maak uw wellness compleet

Portrait van team Welson
Stel al uw vragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over onze wellness-oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel welson Bel direct