&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Vacatures
036-5225532
Welson-Categorypage-Spa_Hero_2560x819
Spa's

Weldadig genieten in uw eigen spa

Met een spa in huis hoeft u de deur niet uit voor de perfecte wellness-ervaring. In de privacy van uw eigen omgeving kunt u in alle rust genieten van de totale ontspanning die een spa van Welson u biedt. Zo vaak als u wilt.

Meer informatie

Een spa die past bij uw wensen

Onze experts kijken graag samen met u welke spa het beste aansluit bij uw wensen. Alles om u thuis het ultieme gevoel van wellness te geven. 

AFSPRAAK MAKEN Afspraak maken

Waarom u voor een spa van Welson kiest

Het is eenvoudig. Bij Welson vindt u alleen spa's die behoren tot de absolute top van de markt. De spa's van Dimension One en Wellis bieden ultieme ontspanning in de vorm van heilzame massages, therapieprogramma's en natuurlijk heerlijke relaxmomenten. Zo kunt u er weer tegen. 

Welson-USPs-Spa_automatische-waterbehandeling

Unieke automatische waterbehandeling

Welson-USPs-Spa_energiezuinige-modellen

Alleen energiezuinige modellen

Welson-USPs-Spa_binnen-buiten

Zowel binnen als buiten

Welson-USPs-Spa_op-maat

Inbouwen op maat

De beloftes van onze spa's aan u

Welson-Categorypage-Spa-automatische-waterbehandeling_1380x700
UNIEKE AUTOMATISCHE WATERBEHANDELING

Zo stralend als de spa er in het begin bij staat, wilt u er natuurlijk elke dag van genieten. Dat betekent in theorie dat u moet poetsen en schrobben. In praktijk hebben we er iets op gevonden. Door ons unieke systeem van automatische waterbehandeling krijgt uw spa vanzelf de benodigde reiniging. Mocht er onverhoopt iets moeten gebeuren dan krijgt u én wij een seintje. Zo hoeft u geen genietmoment te missen.

ALLEEN ENERGIE ZUINIGE MODELLEN

Natuurlijk verbruikt een spa de nodige energie. Om het milieu en uw portemonnee tegemoet te komen, installeren we bij Welson alleen spa’s die het beste voor hebben met de wereld om ons heen. Zo kunt u duurzaam genieten van uw eigen privé-wellness, zonder eventueel vervelend bijgevoel.

Welson-Categorypage-Spa-energiezuinige_modellen-1_920x700
Welson-Categorypage-Spa-energiezuinige_modellen-2_920x700
Welson-PoolhouseCTA_2560x868
poolhouses

Maak uw wellness-ervaring compleet

Met een poolhouse tovert u uw achtertuin om in een weldadige oase van rust en ontspanning. Zo heeft u nog nooit genoten in uw eigen omgeving.

Meer over poolhouses
Welson-Categorypage-Spa-binnen-buiten_1380x700
ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

Buiten in uw tuin genieten van het warme water, op uw veranda of gewoon in de buitenlucht. Gaat u bubbelen in de sneeuw? Of wordt het een romantische zomeravond bij maanlicht? Natuurlijk kunnen we uw spa ook in uw binnenruimte plaatsen. We bouwen zelf met liefde een overkapping in uw tuin speciaal voor de spa. Wat u wilt!

INBOUWEN OP MAAT

Een spa van Welson zorgt niet alleen voor de luxueuze ontspanning die u zoekt, maar is ook gewoon mooi om te zien. Daarom begrijpen we dat u uw privé-wellness graag in volle glorie wilt laten zien. Toch bouwen we de spa ook met liefde voor u in, bijvoorbeeld verzonken in de vloer van uw badkamer.

Welson-Categorypage-Spa-op_maat-1_920x700
Welson-Categorypage-Spa-op_maat-2_920x700
KLANT AAN HET WOORD

"Er is een prachtige spa neergezet in onze tuin. Welson is een prettig bedrijf met vriendelijke en harde werkers. Het project werd strak geleid, met een goede afstemming van onze wensen. De contacten waren direct en soepel

Familie Smit
,,
Welson-Categorypage-Spa_Testimonial-1-v2_920x1400

Maak uw wellness-ervaring compleet

Welson-Homepage_BottomCTA_2560x868
Stel al uw vragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over onze wellness-oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel welson Bel direct