9,5
Maatwerk sauna red cedar in exclusieve badkamer met gestucte wanden saunabanken met verlichting achter de rugleuning en een finse kachel
home
/
Projecten
/
Maatwerk sauna red cedar

Maatwerk sauna red cedar in exclusieve badkamer

Deze maatwerk sauna red cedar is gerealiseerd in een badkamer op de bovenverdieping van de woning. Red cedar hout kenmerkt zich door het opvallende kleurverschil per houten lat. De bewoners kozen voor een getinte glaswand, wat een versterkend effect heeft op de uitstraling. De Finse kachel én de verlichting achter de rugleuning, maken deze maatwerk sauna tot een adembenemend geheel.

Meer maatwerk sauna's

Fins, infrarood of een combi?

Ieder type sauna heeft haar eigen functie. In een Finse sauna kunt u gebruikmaken van opgietgeuren voor ultieme ontspanning.

Ontdek sauna's

Red cedar sauna op maat

De banken in de red cedar sauna op maat zijn gemaakt van Ayous. De rugleuningen zijn voorzien van dimbare verlichting. Door het gebruik van opgietgeuren op de Finse kachel ervaart u wat écht ontspannen is. Het getinte glas maakt het plaatje helemaal af.

SPECIFICATIES SAUNA
Projecten

Bekijk ook...

Doe meer inspiratie op voor een maatwerk sauna bij u thuis. Zoals een combinatiesauna met getinte glaswand of kom helemaal tot rust in uw Finse sauna met steenstrips. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Brochure Welson open
Brochure

Ontdek wat écht ontspannen in stijl is

Ontdek wat een Welson voor u kan betekenen. Onze brochure staat vol ideeën voor uw sauna of luxe wellnessruimte.

Brochure aanvragen