&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Vacatures
036-5225532
Man en vrouw genieten van eigen sauna in huis
Sauna's

In uw sauna laat u alles van u af glijden

Er bestaat geen slechte reden om te verlangen naar de pure weldaad van een sauna. En dat kan inderdaad ook bij u thuis. Begin aan een reis vol warmte en serene rust.

Meer informatie

Een privé-resort

Of u nu gaat voor een Finse sauna van stijlvol abachi-hout, een infraroodcabine die uw spieren ontspant of een stoombad waarin u zich overgeeft aan het warme water – genieten is gegarandeerd.

AFSPRAAK MAKEN Afspraak maken

Waarom u voor een sauna van Welson kiest

Natuurlijk vertellen we u dat u bij Welson precies die ene sauna vindt die precies past bij wat u zoekt. Maar we kunnen het alleen waarmaken als we met u mee gaan in uw wens. U mag ons dus uitdagen. Graag zelfs.

Welson-USPs-Sauna_Maatwerk

Puur maatwerk

Welson-USPs-Sauna_gezondheid

Voor gezondheid en geest

Welson-USPs-Sauna_leveranciers

Vaste leveranciers van hoogwaardig materiaal

Welson-USPs-Sauna_Vaklui

Vaklui die staan voor hun werk

Laat onze sauna's u verbazen

Sauna laten bouwen door professionals van Welson
SAUNA OP MAAT

U mag het zelf vertellen. Misschien heeft u al lang in uw hoofd hoe die sauna bij u thuis eruit gaat zien, of misschien nog niet. Samen met u gaan we de ideeën omzetten in een wellness-ruimte die u gaat bieden wat u zoekt. U zult versteld staan van onze professionals, die er iets bijzonders van maken. 

VOOR GEZONDHEID EN GEEST

Een sauna is een uitbreiding op uw huis die u om een aantal redenen kunt ambiëren. Uw huid, luchtwegen en algemene gezondheid zijn u blijvend dankbaar. Maar u zult al snel genoeg merken dat een sauna van Welson u vooral veel ouderwets plezier, genot en ontspanning gaat brengen.

Vrouw geniet van sauna in huis
Man en vrouw in privé sauna
Luxe poolhouse met buitenzwembad in achtertuin
poolhouses

Maak uw wellness-ervaring compleet

Met een poolhouse tovert u uw achtertuin om in een weldadige oase van rust en ontspanning. Zo heeft u nog nooit genoten in uw eigen omgeving.

Meer over poolhouses
Luxe sauna op maat van hoogwaardige houtsoorten
VASTE LEVERANCIERS VAN HOOGWAARDIG MATERIAAL

Het maatwerk dat we aanbieden, ziet u terug in de materiaal- en partnerkeuze. We deinzen niet terug voor hout dat in eerste instantie wat weerbarstiger lijkt. Ook ons glaswerk komt slechts van de partner die bewezen kwaliteit levert. Daarom ziet u alleen abachi, thermisch ayous of een andere hoogwaardige houtsoort terug in uw sauna die u gaat bieden wat u zoekt. 

VAKLUI DIE STAAN VOOR HUN WERK

Elk stukje hout wordt met de hand aangeraakt. Ook dat wat u niet ziet. We maken onze sauna's niet alleen op maat, maar we maken ze ook met de hand op maat. Daarom zien we elke oneffenheid of imperfectie en ziet u er geen enkele.

Sauna onderhoud met servicemonteur van Welson
Sauna onderhoud
KLANT AAN HET WOORD

“In eerste instantie hebben we onze nieuwe sauna puur voor de gezondheidsvoordelen laten plaatsen. Als snel merkten we dat dit toch echt een plek was waar we helemaal tot rust kwamen. Daarom zitten we tegenwoordig vaak gewoon te genieten!”

Familie Visser
,,
Vrouw op bank in sauna

Maak uw wellness-ervaring compleet

Het Team van Welson
afspraak maken

Persoonlijk advies?

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is in uw situatie? Maak een vrijblijvende adviesafspraak en we kijken samen naar uw wensen.

maak afspraak Afspraak maken