9,5
home
/
sauna

Ontspannen in een luxe sauna op maat

Welson is specialist in de realisatie van uw sauna op maat. Wij adviseren, ontwerpen, produceren en monteren. Een op maat gemaakte sauna kan infrarood, Fins of een combinatie hiervan zijn. U bepaalt. Onze materialen van hoge kwaliteit passen zich aan aan het interieur van uw badkamer of wellnessruimte.

afspraak maken
Welson sauna met grote glazen wand
Type sauna

Maatwerk voor uw sauna

Vraagt uw wens om maatwerk? Elke Welson sauna is uniek en van hoge kwaliteit. Van een Finse sauna afgewerkt met Ayous tot een stoombad met mozaïek. Hoe u hem ook samenstelt: uw spieren zullen volledig ontspannen.

Laat u inspireren
sauna op maat

Samen geven we uw ideale sauna vorm én stijl

Bent u zich aan het oriënteren naar een maatwerk sauna? Dan is de keuze aan u: het type verwarming, aantal zit-/ligplaatsen, houtsoort en de hoeveelheid glas. Zoekt u een sauna die uw gezondheid verbetert, ontspanning biedt of waar u met zijn vieren in past? Welson helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes.

adviesgesprek plannen
welson

Onze werkwijze

We maken uw sauna precies in de stijl zoals u die wenst. Heeft u een plafond of wand die schuin loopt? Geen probleem, wij kunnen een sauna in elk type ruimte realiseren. Ongeacht de uitdagingen.

bronkhorst buitenverblijf

Realiseer uw sauna in een luxe wellnessruimte in de tuin

Bronkhorst is specialist in het realiseren van luxe buitenverblijven op maat. Wenst u een sauna of stoombad buiten? Het hele jaar door ontspannen wordt mogelijk dankzij een gepersonaliseerde poolhouse van Bronkhorst. Maak het onderdeel van de rust in uw tuin.

bekijk mogelijkheden
Sauna in poolhouse van Bronkhorst
0 +
Jaar ervaring hebben we inmiddels in het ontwerpen van luxe sauna's
0 +
Maatwerk sauna's hebben we afgelopen jaar gerealiseerd
0 %
Service en onderhoud van uw sauna of stoombad door Welson
Brochure Welson dicht
brochure

Alles over sauna's en stoombaden

Laat u inspireren door alle opties voor uw sauna, stoombad of zwembad. Inclusief ideeën voor een luxe wellnessruimte.

Vraag brochure aan