9,5
Douche en stoombad met vrouw
home
/
Sauna
/
stoombad

Stoombad

Goed voor uw luchtwegen: een luxe stoombad

Het wordt ook wel een Turks stoombad of Hammam genoemd. Een stoombad heeft een luchtvochtigheid van 80% en is meestal rond de 40-50 graden. De stoomgenerator zorgt voor een constante aanvoer van vocht en warmte. Dit opent uw luchtwegen en zorgt voor totale ontspanning van uw lichaam. Welson realiseert uw stoombad volledig op maat, zodat hij aansluit bij uw wens.

Afspraak maken
verschillende materialen

Uw maatwerk stoombad

Een stoombad wordt vaak afgewerkt met tegels of mozaïek. Uw stoombad van Welson bevat altijd verwarmde banken en een stoomgenerator. Hoe klinkt aromatherapie? Voor een complete ervaring activeert u de geurstof. Zo wordt ontspannen nóg fijner.

Profielfoto Henk Bronkhorst
Henk Bronkhorst
adviseur bij Welson
"Een luxe stoombad ontwerpen? Ik geef u graag uitgebreid advies."
Profielfoto Henk Bronkhorst
"Een luxe stoombad ontwerpen? Ik geef u graag uitgebreid advies."
- Henk Bronkhorst,
adviseur bij Welson
Turks stoombad in een douche met zwart mozaïek
onder de douche

Een stoombad is onderdeel van een gezonde levensstijl

De hoge luchtvochtigheid van maar liefst 80% opent uw luchtwegen en laat uw spieren ontspannen. Doordat de warmte doordringt in uw huid, gaat u transpireren en raakt u afvalstoffen kwijt. In tegenstelling tot een sauna, is een Turks stoombad qua warmte goed vol te houden. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 40-50 graden. Hierdoor stapt u in een heerlijk warm bad van stoom. Te realiseren in dezelfde ruimte als uw douche.

werkwijze

Van idee tot stoombad

In onze showroom doet u verschillende ideeën op. En, voor u het weet geniet u al van uw eigen stoombad. Op maat voor u gemaakt. Met de toevoeging van aromatherapie en een verwarmde bank, is u uw privé-wellness compleet.

luxe Wellness

Een wellnessruimte met zwembad, stoombad en sauna

Toch wel de ultieme vorm van luxe: een complete wellnessruimte in huis. U stapt zo in uw maatwerk sauna of zwembad. In alle rust: even bijkomen of de dag juist energiek starten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Welson is er om deze droom te realiseren. Laat u inspireren!

Bekijk wellnessproject
luxe wellnessruimte thuis met een lounge en bouwkundig zwembad
Reviews

Dit zeggen klanten

Wij streven naar de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Tussen het aanbod van Welson vindt u daarom alleen producten waar wij 100% achter staan.

Fam. Paree
31 maart 2023
5
Wij hebben de juiste keuze gemaakt om met deze partij in zee te gaan. Niet altijd kan alles direct perfect, maar als er problemen ontstaan is er altijd een oplossing.
Fam. Warmelts
10 januari 2023
4,8
Prima bedrijf mooie materialen. Afspraken worden goed nagekomen.
Fam. Ten Boom
11 januari 2022
5
Lang getwijfeld of we een zwembad in onze tuin wilden. Welson heeft ons perfect geadviseerd en we maken er veel gebruik van. Hadden we eerder moeten doen!
afspraak in showroom met adviseur voor een stoombad
adviesgesprek

Maak een afspraak

Onze adviseur geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden voor uw stoombad. Denk aan afmeting, locatie, afwerking, indeling, techniek en accessoires. In onze showroom ontdekt u diverse stoombaden ter inspiratie.

Afspraak maken