&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Vrouw geniet in spa van Dimension One
spa's Energiezuinige spa

Energiezuinige spa

U bent toe aan ontspanning en wilt even ontsnappen aan de dagelijkse hectiek? Besteed meer tijd aan uw gezondheid en geniet van uw spa bij u thuis. Het liefst wilt u natuurlijk dat uw privé-spa niet te veel energie kost. Een energiezuinige spa, het bestaat. De Dimension One spa is namelijk de zuinigste spa ter wereld.

Inspiratiemagazine Inspiratiemagazine aanvragen

Meest energiezuinige spa

  • 85% minder energieverbruik t.o.v.budget en standaard spa baden
  • Het meest energiezuinige verwarmingssysteem beschikbaar
  • Minimaal warmteverlies door hoogwaardige isolatie
  • Minimaal energieverbruik door gepatenteerd 10-staps waterzuiveringssysteem
Lees meer over de Dimension One spa
Meest energiezuinige spa van Dimension One

ZUINIGE VERWARMING SPA

De verwarming heeft een grote impact op het stroomverbruik van de spa. De verwarming van Dimension One verwarmt de spa heel erg efficient en hebben verschillende wattage instellingen zodat ze precies de energie verbruiken die je daadwerkelijk nodig hebt. De meest energiezuinige spa's zijn voorzien van een verwarmingselement waarbij het water in een dunne stroom razendsnel over het verwarmingselement stroomt. Dit beperkt het stroomverbruik ten opzichte van spa's die een grotere en langzamere stroom water over het verwarmingselement laten lopen.

Zuinige pomp in spa

ENERGIEZUINIGE SPA POMP

Ook de pomp en het filter van de spa gebruiken stroom. De meest energiezuinige optie op dit vlak is en 24 uurs circulatiepomp. Een dergelijke pomp verbruikt slechts een fractie energie ten opzichte van een reguliere spa pomp. Het aantal personen dat de spa gebruikt bepaalt hoe vaak je moet filteren. Hoe meer personen de spa gebruiken, hoe meer energie de spa verbruikt.

Goed geïsoleerde spa om stroomverbruik te beperken

STROOMVERBRUIK BEPERKEN MET GOEDE ISOLATIE

Een goede isolatie bespaart enorm veel energie en maakt de spa een stuk energiezuiniger. Je bespaart de meeste energie wanneer de volledige holte onder de spa gevuld is met schuimisolatie. Veel fabrikanten vullen slechts een gedeelte van deze holte, of gebruiken alleen isolatie in de zijpanelen van de spa.

Stroomverbruik beperken met spa isolatie

KIES VOOR EEN PERFECT GEÏSOLEERDE SPA

Een veel gebruikt argument om de holte niet volledig te isoleren is dat een lekkage moeilijker te repareren is. Dit klopt, maar het is een vreemde beredenering. Waarom zou je een spa bouwen die ontworpen is om eenvoudiger lekken te repareren? Wij gaan – net als Dimension One – liever voor spa's die perfect geïsoleerd zijn en bovendien ontworpen zijn om gewoon niet te lekken!

 

Maak uw wellness-ervaring compleet

Welson_brochure-preview_2560x868-v2
kies voor uw eigen wellness

Inspiratiemagazine ontvangen?

Ontdek wat een Welson voor uw woongenot kan betekenen. Het inspiratiemagazine staat vol ideeën en opties voor uw eigen wellness.

Gratis aanvragen Inspiratiemagazine aanvragen