&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Wellis spa in tuin
spa's Wellis spa

Overcomplete luxe met een Wellis spa

Nergens anders vindt u een standaard die in de basis al zo overrompelt als bij een Wellis spa. Ontdek een wereld van wellness in uw eigen omgeving en dompel u onder in een ontspannen en heilzame ervaring. Wij leveren een spa van Wellis standaard met extra isolatie in de wanden.

INSPIRATIEMAGAZINE AANVRAGEN Inspiratiemagazine aanvragen

Wat een Wellis spa u biedt

 • +
  Europese topkwaliteit
 • +
  Steeds opnieuw instelbaar op actuele lichamelijke wensen
 • +
  Mogelijkheid tot volautomatische reiniging en waterbehandeling
 • +
  Licht- en aromatherapie voor ongekende ontspanning
 • +
  Energiezuinig en duurzaam
 • +
  Op één plaats geproduceerd in circulaire productielijn

De modellen van Wellis

Ontdek de diverse modellen Wellis Spa's. Deze Europese spa's zijn luxe uitgerust en bij Welson standaard extra geïsoleerd. Wellis modellen verkrijgbaar vanaf €12.950. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Welson-SubCategorypage-Wellis-Spa_Wellis
EVEREST
 
Welson-SubCategorypage-Wellis-Spa_Kilimanjaro
kilimanjaro
 
Welson-SubCategorypage-Wellis-Spa_Explorer
EXPLORER
 

Als herboren in uw eigen Wellis spa

Aan alles merkt u het. Échte kwaliteit is niet te simuleren. De spa’s van het Hongaarse Wellis dragen een belofte in zich. Een belofte van elke dag opnieuw ontspannen in een warm bad van mogelijkheden.

Kies het programma dat u geeft wat u verlangt. Heeft u veel aan uw hoofd gehad? Ervaar de totale ontspanning van gewichtloosheid met de krachtige massagejets. Laten uw spieren van zich horen? Stel de jets van de Wellis spa precies in op de overbelaste plekken van uw lichaam en masseer de spanning weg. Gaat u voor een romantische avond in het water? Stijlvolle lichtelementen in combinatie met rustgevende fonteinen, exotische geuren en muziek die past bij uw stemming maken de wellness-ervaring ongeëvenaard compleet.

– De spa’s van Wellis dagen u uit het summum van luxueuze ontspanning in uzelf te ontdekken en omarmen.

De bewezen positieve uitwerking op de gezondheid geeft de Wellis Spa verdere verdieping. Speciale functies verlichten reumaklachten, eczeem en psoriasis en kunnen zelf helpen bij huidkanker. Door middel van zuurstoftherapie herstelt de spa uw huid, die constant wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf in de vorm van uv-straling, warmte en kou.
Ook als uw ambitie zich meer richt op inspanning dan ontspanning, voorziet een spa van Wellis in uw behoefte. In een spa uit de SwimLine-serie heeft u royaal de ruimte voor krachttraining en kunt u roeioefeningen doen middels riemen die bevestigd zijn aan de zijkanten. Zelfs het fietsen op een aquabike in uw spa is mogelijk.

Maak uw wellness-ervaring compleet

nieuwsbrief-welson-beeld-pand-2400x1450
stel al uw vragen

Direct contact

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer weten over onze wellness-oplossingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bel ons direct Bel direct