9,5
Hoofd van jongen die voor zwembad zit met erachter een tafel waar man aan zit
home
/
Spa
/
Wellis spa

Overcomplete luxe met een Wellis spa

Nergens anders vindt u een standaard die in de basis al zo overrompelt als bij een Wellis spa. Ontdek een wereld van wellness in uw eigen omgeving en dompel u onder in een ontspannen en heilzame ervaring. Wij leveren een spa van Wellis standaard met extra isolatie in de wanden.

Afspraak maken
Wellis

Ontdek de collectie

Ontdek drie modellen uit de collectie van Wellis. Deze Europese spa's zijn luxe uitgerust en bij Welson standaard extra geïsoleerd. Een Wellis spa is verkrijgbaar vanaf €12.950.

Everest - Wellis spa - zonder achtergrond
Everest
5-6 personen
Kilimanjaro - Wellis spa - zonder achtergrond
Kilimanjaro
4-5 personen
Explorer Wellis spa png
Explorer
2 personen
1 van 3
Waarom Wellis
Wellis spa -desk
Uitgelicht

Everest: de meest luxe spa van Wellis

De Everest van Wellis beschikt over 88 jets, die u steeds opnieuw kunt instellen - zo krijgt u iedere keer weer een optimale massage op basis van wat uw lichaam die dag wenst. Naast de vele jets beschikt deze spa ook over MicroSilk hydrotherapie. Gebruikt hiervan geeft verlichting bij eczeem, psoriasis en andere huidaandoeningen. Dat is pas echt ontspannen in een warm bad van mogelijkheden.

Afspraak maken
Reviews

Dit zeggen klanten

Wij streven naar de hoogste kwaliteit voor onze klanten. Tussen het aanbod van Welson vindt u daarom alleen producten waar wij 100% achter staan.

Fam. Paree
31 maart 2023
5
Wij hebben de juiste keuze gemaakt om met deze partij in zee te gaan. Niet altijd kan alles direct perfect, maar als er problemen ontstaan is er altijd een oplossing.
Fam. Warmelts
10 januari 2023
4,8
Prima bedrijf mooie materialen. Afspraken worden goed nagekomen.
Fam. Ten Boom
11 januari 2022
5
Lang getwijfeld of we een zwembad in onze tuin wilden. Welson heeft ons perfect geadviseerd en we maken er veel gebruik van. Hadden we eerder moeten doen!
de Wellis ervaring

Als herboren in uw eigen Wellis spa

Bent u op zoek naar een spa die uw gezondheid verbeterd? De spa's van Wellis beschikken over speciale functies die reumaklachten, eczeem en psoriasis verlichten. Door middel van zuurstoftherapie herstelt de spa uw huid, die constant wordt blootgesteld aan schadelijke invloeden van buitenaf in de vorm van uv-straling, warmte en kou. In onze showroom ontdekt u welke Wellis spa het beste bij uw wensen past. 

Afspraak maken
Wellis spa merkgevoel (16 9)-desk
0 +
Jaar bestaat Wellis. Om precies te zijn: sinds 2003
0
Jets vindt u in de meest luxe Wellis spa: de Everest
0 %
Europese topkwaliteit bieden wij u met de spa's van Wellis
Afspraak voor een spa in de showroom van Welson
afspraak maken

Proefzitten in onze showroom?

Tijdens een persoonlijk gesprek gaat uw adviseur van Welson in op uw wensen voor een Wellis spa: zoals afmeting, indeling, techniek en intelligente snufjes. Ook kunt u droog proefzitten.

Afspraak maken