&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Luxe infrarood sauna gerealiseerd door Welson
sauna's Infrarood sauna

Infrarood sauna geeft verlichting

Reuma, artrose, een huidaandoening of gewoon spierpijn. U kunt op zoek gaan naar allerlei ingewikkelde oplossingen. Maar u kunt met een infrarood sauna ook het nuttige met het aangename verenigen. 

mail ons met al uw vragen Mail ons

Voordelen infrarood sauna

Werking: herstellen en vernieuwen 

Uw spieren en gewrichten staan constant bloot aan uitdagingen. Elke dag opnieuw. Infraroodlicht ontspant het lichaamsdeel dat overbelast is en neemt zo letterlijk en figuurlijk de stress weg. Onze infrarood sauna's met korte golf dringen direct diep door in de huid en halen de spanning weg. De temperatuur stijgt en uw lichaam ontspant zich. In een infrarood sauna met lange golf geniet u van de totale ontspanning van een ruimte die uw lichaam in zijn geheel verwarmt. Precies wat u nodig heeft thuis.

– Een infrarood sauna geeft u op elk moment verlichting – en dat nog in stijl ook. 

Infrarood is overigens geen schadelijke straling en kent dus geen nadelen. Integendeel, infraroodlicht komt vrijelijk voor in de buitenlucht en u heeft uw dagelijkse portie infrarood gewoon nodig. Weer een zorg minder.

Maak uw wellness-ervaring compleet

Welson_corporate december 2020-25 (1) (1)
afspraak maken

Persoonlijk advies?

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is op het gebied van een infrarood sauna? Maak een vrijblijvende adviesafspraak en we kijken samen naar uw wensen.

vrijblijvend advies Afspraak maken