&lt;style&gt;.cls-1{fill:inherit}<style>.cls-1{fill:#inherit}9,5
Sauna voor thuis van Welson
sauna's Sauna in huis

Sauna voor thuis

In een sauna voor thuis vergeet u de drukte van alledag en komt u helemaal tot rust. Verwen uzelf, reinig uw huid en geef u gezondheid een boost. Geniet van de weldadige warmte en ervaar hoe heerlijk ontspannend een bezoek aan uw eigen sauna kan zijn. Een regelmatig bezoek is een weldaad voor lichaam en geest. Gun uzelf die ontspanning thuis, wanneer u maar wilt.

neem contact op Contact

Mogelijkheden sauna thuis laten bouwen

Maatwerk voor uw sauna voor thuis

Welson maakt uw wellness-droom waar! Wij bouwen zowel sauna's voor buiten als voor binnen. We produceren zelf alle sauna’s voor u thuis op maat. Om dat we beschikken over een eigen productiefabriek zijn de mogelijkheden op wellness-gebied enorm en kunnen we in elke ruimte bij u thuis een geschikte en gepaste sauna produceren. 

De hele sauna wordt op maat gemaakt en compleet geïnstalleerd bij u thuis. Wij bieden u ook een eindeloos groot maatwerk aanbod in stoombaden en infrarood sauna's voor thuis.

– We stemmen de mogelijkheden volledig af op uw wensen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw sauna in huis

Als het ontwerp van uw sauna is goedgekeurd dan gaat de opdracht naar de fabriek. Onze combinatie van ouderwets vakmanschap en een high-tech machinepark staat al jaren garant voor sauna’s van topkwaliteit. De goede kwaliteit van de gebruikte houtsoorten, de ijzersterke constructie en de luxe uitstraling maken uw wensen tot een uniek stuk vakwerk waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Wij bouwen onze sauna's met liefde. Eén ding hebben alle Welson sauna’s voor thuis gemeen en dat is dat er gelet wordt op kwaliteit en het milieu. Ook het transport en installatie vindt in eigen beheer plaats.

Meer informatie over de sauna's van Welson

Creëer uw eigen wellness-ervaring

Welson_corporate_2560x868
STEL AL UW VRAGEN

Contact opnemen

Heeft u nog vragen over een sauna voor thuis? Neem vrijblijvend contact met ons op.

bel welson Bel direct