9,5
Inspiratie
1 min

Outdoor Living Event 2022

Het was een prachtige dag vol inspiratie: afgelopen zaterdag ontvingen wij ruim 160 genodigden in de werkplaats & showroom van BronkhorstMen genoot van live cooking, lekkere wijnen, bekeek de prachtige buitenverblijven van Bronkhorst, de kids timmerden een voederhuisje en uiteraard werden alle tuinplannen besproken met één van onze adviseurs. Een geslaagd event!

 

 

Proef de sfeer van deze dag!

 

Wij zijn er om mensen te inspireren. Om van de tuin een plek te maken waar je het liefst veel tijd doorbrengt. Want buiten heeft méér. De rust en de geur van de natuur doen ontspannen. Uw eigen luxe wellness thuis is toch puur genieten? We snappen dat u vragen heeft, bijvoorbeeld over het energieverbruik. Er zijn verschillende manieren om deze kosten laag te houden. Tijdens een gesprek met één van onze adviseurs leggen wij u graag alles uit en bespreken we de mogelijkheden.

 

Maak een afspraak met een adviseur

U bent van harte welkom in onze showroom te Zeewolde. Hier bekijkt u verschillende sauna's, stoombaden en spa's. U kunt onze spa's zelfs droog uitproberen! Wilt u graag langskomen? Maak dan hier een afspraak voor een adviesgesprek met onze Welson adviseur. We bespreken de mogelijkheden graag met u!

 

 

 

Wellicht ook relevant voor u